Eerste kopers Havensuites zetten definitief de stap naar koop

28 september 2021

Na vele gesprekken is het dan zover, de eerste appartementen van de Havensuites in Alphen aan den Rijn zijn getekend en verkocht. De Havensuites is een gebouw met 10 verdiepingen, 41 luxe appartementen en twee schitterende penthouses.

Gelegen in de Baroniehaven van Alphen aan den Rijn liggen de Havensuites. Deze unieke appartementen beschikken over een prachtige buitenruimte en een even zo mooie zonligging. Het gebied rondom de havensuites ontwikkeld zich tot een prachtig woon-, werk- en winkelgebied met moderne recreatiehaven.

De groottes van de appartementen lopen uiteen van 78 m² tot 179 m² en komen samen met een eigen overdekte parkeerplaats, een interne en externe berging, een luxe keuken en een moderne badkamer. Ook is er de mogelijk je boot voor de deur neer te leggen. Op dit moment kan je nog steeds belangstelling tonen voor de Havensuites. Het aanbod is te vinden op de projectpagina, waar ook aanvullende informatie te vinden is. Wij wensen de eerste kopers alvast heel veel woonplezier in hun eigen Havensuite!

Heb je ook altijd al aan het water willen wonen?
Interesse gekregen in de Havensuites? Of heb je aanvullende vragen over dit project? Neem dan contact met ons op!